SPØRGSMÅL

ØreringeArmbåndHoppeboldeFødselsdagKoncertArmbåndFestivalBrillerFløjteSnurretoppe50 knæklys2 farvet armbåndHårbånd

ForsideVilkårNyhederProfilKontakt os

 

Produkter

 

 

 

Glow4you

Pilehøj 13

3700 Rønne

1. Er de kemiske knæklys sikre?

 

Ja. Alle vores knæklys består af et lukket plastik rør. Selvom plastik røret på en eller anden måde skulle punktere, så er produktet indeni hverken giftig eller brandbar. Men hvis væsken skulle komme i kontakt med øjne eller blive slugt, så kan der opstå irritation. Der kan også opstå en eller anden form for allergisk reaktion. Under normal håndtering af knæklysene vil man aldrig komme i kontakt med væsken inden i knæklysene. 
Knæklysene anbefales ikke til børn under 5 år uden opsyn af voksne, idet børnene kan bide hul i knæklysene eller sluge samleledene.

2. Hvordan virker knæklysene?

 

Knæklysene består af fire dele. Den første del er den yderste plastik beholder, som har de øvrige dele indeni. Den anden del er væsken indeni plastikrøret, som man kan se flyder rundt. Den tredje del er et glasrør, som flyder i væsken i plastikrøret. Den fjerde del er en væske indeni glasrøret.
For at få et knæklys til at lyse, skal man kun bøje plastikrøret. Dette får glasrøret indeni til at briste, hvorefter de to væske blandes sammen og danner en kemisk reaktion som lyser.

3. Påvirker temperatur knæklysene?

 

Ja, jo varmere det er, jo mere kraftigt vil knæklysene lyse, men lystiden vil også blive kortere. Modsat vil knæklysene virke længere ved kolde temperaturer, men samtidig ikke lyse så kraftigt.

4. Kan man slukke et knæklys efter at man har knækket det?

 

Nej. Når først man har aktiveret et knæklys, så kan man ikke slukke det. Det slukker først når den kemiske reaktion ophører indeni knæklyset. Man kan derimod påvirke lystiden og intensiteten ved enten at varme knæklyset op eller køle det ned. Ved at ændre temperaturen påvirker man hastigheden på den kemiske proces, men man kan ikke stoppe processen helt indeni knæklyset..

5. Er knæklys vind og vandtætte?

 

Ja. Begge ting.

6. Hvad sker der, hvis jeg får væsken fra et knæklys på mit tøj?

 

Under normale omstændigheder burde dette ikke ske. Men hvis et knæklys punkterer og du får det på tøjer, så skal du skylle tøjet med varmt sæbevand med det samme - ellers kan det godt efterlade pletter, hvis det får lov til at tørre ind.

7. Hvordan skal man opbevarer sine knæklys?  

 

Knæklys bør opbevares tørt og køligt i original indpakningen. Varme og fugt vil forkorte holdbarheden for knæklysene. Normalt kan knæklys opbevares i op til ca. 2 år.

Brugte knæklys kan smides ud med almindeligt husholdningsaffald.

8.  Hvor lang tid lyser knæklysene?

 

Knæklysene lyser fra 6 - 12 timer afhængig af temperaturen.

Hvis du har spørgsmål om vores produkter, så sendt os en mail. Du vil herefter få svar tilbage på mail så hurtigt som muligt.

Hvis vi vurderer, at et spørgsmål kan være af almen interesse, vil vi sætte spørgsmål og svar på denne side.

Spørgsmål til Glow4you

                

 

Til top

 

Knæklys armbånd

Knæklys snurretoppe

Knæklys fingerringe

Koncert

Knæklys

Knæklys Briller

Knæklys Hoppebolde

Festival

Knæklys

Knæklys Øreringe

Fødselsdag

Knæklys fløjte

Knæklys Fiskelys

Knæklys armbånd

Armbånd

Knæklys hårbånd

Knæklys kugle