VILKÅR

ØreringeArmbåndHoppeboldeFødselsdagKoncertArmbåndFestivalBrillerFløjteSnurretoppe50 knæklys2 farvet armbåndHårbånd

ForsideVilkårNyhederProfilKontakt os

 

Produkter

 

 

 

Glow4you

Pilehøj 13

3700 Rønne

Bestilling

Udfyld Bestillingsformularen. Det er vigtigt at de personlige informationer nederst i formularen udfyldes, så vi kan fremsende en ordrebekræftelse med det totale beløb inklusiv fragt og omkostninger. 

Leveringstid.

Det tager postdanmark 1-2 hverdage at levere pakken.

Betaling

Den eneste betalingsmetode vi p.t. accepterer er overførsel af beløb til konto med forudbetaling før afsendelse af varer. Vores bankinformationer vil være påført ordrebekræftelsen, og pakken sendes så vidt muligt samme dag.                                

Vi afprøver  mobilpay og swipp, så det kan blive en anden form for betalings mulighed.                                                                                                                                       Vi sender ikke pr. Efterkrav.  

Ingen afdragsordning.

Firma bestilling.

Når bestillingen er modtaget fremsendes ordrebekræftelse med afsendelses og modtagelses dag, så vidt muligt samme dag, pakken vil altid sendes som forsikret pakke. når den er  afleveret til postkontoret, vil der mailes en faktura og forsendelses nr. til modtager.

Fremsendes kun med faktura når firmaet har været  registreret i 1 år.

Ingen afdragsordning.

Ved afhentning på firmaadresse kan betales kontant.

 

Fragt, forsendelse og pakkeomkostninger

Vi anvender Post Danmark priser fra d. 1. Jan.  2016.

 

 

Reklamationsret

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes 
henvendelse rettet til:


Glow4you
Pilehøj 13
3700 Rønne
Tlf: 
24963275 ( Træffes mellem Kl. 19.00 til 21.00 )
Email: glow4you-@hotmail.com

Varereturnering

Foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt uden først at have kontaktet glow4you eller sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at  nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger  pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen.  Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Nordea Rønne har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand    og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage Omkostninger for fortrudt handel vil ligeledes blive fratrukket købsprisen. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''.

 

 

Til top

 

Knæklys armbånd

Knæklys snurretoppe

Knæklys fingerringe

Koncert

Knæklys

Knæklys Briller

Knæklys Hoppebolde

Festival

Knæklys

Knæklys Øreringe

Fødselsdag

Knæklys fløjte

Knæklys Fiskelys

Knæklys armbånd

Armbånd

Knæklys hårbånd

Knæklys kugle